Gitaarbouwersmeeting

zaterdag 6 april 2024

Materialen, onderdelen, gereedschap, boeken, cursussen, lezingen en een hele reeks toffe zelfbouwprojecten 

Voor en door gitaarbouwers

De gitaarbouwersmeeting is een evenement voor en door gitaarbouwers. Neus rond op de beursvloer, bewonder andermans gitaarprojecten op de expositie en schuif aan bij lezingen of workshops. 

Locatie Aller Erf Veenendaal

Locatie

De Gitaarbouwersmeeting vindt op 6 april 2024 plaats in zalencentrum Aller Erf, te vinden aan het Ronde Erf 88 in Veenendaal. De beurs komt in de grote zaal. In de overige zalen zijn de expositie voor zelfbouwprojecten en de lezingen te vinden. En natuurlijk kan je terecht voor wat lekkers te eten en te drinken. 

Meer informatie over de locatie en bereikbaarheid vind je op de contact-pagina

Expositie

Expositie zelfbouwprojecten

Hier worden de mooiste instrumenten tentoongesteld. Er zitten altijd juweeltjes tussen. Doe inspiratie op of knoop een gesprek aan met een bouwer. 

Wil je er zelf ook bij staan op 6 april? Schrijf je dan in voor de expositie.

Gitaaronderdelen

Beurs

Je kan hier alles voor de gitaarbouw vinden. Van toonhout tot elektronica; van lak tot gereedschap. Maar ook complete gitaren en accessoires worden aangeboden. Interesse om als standhouder deel te nemen? Schrijf je in!

Lezingen

Lezingen

Ervaren gitaarbouwers delen hun kennis, vertellen over hun leermomenten, geven tips en natuurlijk kunnen er vragen gesteld worden. Op de vorige editie spraken Stijn Kenens (over o.a. handgereedschappen), Nick Oswald (over o.a. finishen en reliccen) en Eltjo Haselhoff (over de wetenschap achter de gitaar).  

 

© Copyright 2023 DGBM. Alle rechten voorbehouden.

 

HTML Editor